Ingrediente:1 kg de carne de porc fara os, 4 catei de usturoi, 3 cepe, 1 ou, 300g ciuperci, 1 morcov, 1 ardei gras, 1 lingura orez, 1 pahar vin alb,o cana apa, patrunjel verde, cimbru, cuisoare, sare, piper boabe si macinat, ulei.
Mod de preparare: se bate carnea de porc cu ciocanul de snitele pana devine subtire.Ciupercile se taie felii, 2 cepe si ardeiul se taie marunt, morcovul se da pe razatoare, dupa care se caleste ceapa cu ciupercile, se amesteca cu ardeiul tocat, morcovul ras, ou, verdeata, orez inmuiat, sare si piper dupa gust. Se intinde compozitia pe bucata de carne , se ruleaza, se leaga cu ata sau cu scobitori si se aseaza in tava unsa cu ulei.Ceapa ramasa se taie in jumatate se baga in ea cate o cuisoara,se pune in tava alaturi de carne, usturoi taiat feliute, cana de apa, cimbru, sare si boabe de piper dupa gust. Se da la cuptor , dupa jumatate de ora se toarna si vinul si se lasa pana se rumeneste carnea. Se lasa la racit dupa care se taie felii.
Mos Craciun
Mos Craciun 2012
joi, 29 noiembrie 2007
CARNE DE PORC UMPLUTA CU LEGUME
la 03:20
Etichete: Bucate de craciun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Cadouri de Mos Craciun
Reclama pe blogul lui Mos Craciun !!!
Orice firma sau persoana fizica interesata de amplasarea unui link sau banner pe blogul lui Mos Craciun, pot sa ne contacteze la e-mail: personalizarii@yahoo.com .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu