Photobucket

Mos Craciun

Mos Craciun 2012

joi, 29 noiembrie 2007

Felicitari de craciun

Obiceiul de a trimite felicitari a aparut in China antica. Chinezii isi trimiteau felicitari cu ocazia anului nou care contineau urari de bine. Si egiptenii antici isi trimiteau unuii altora urari dar pe papirus. In secolul al -lea, in Europa, au aparut primele felicitari care erau facute manual. Germanii au facut primele felicitari cu ocazia Valentine's Day. Cea mai veche felicitare este tot una de Valentine's Day din anul 1400 si se gaseste la muzeul British din Londra. In 1850 felicitarile manuale fiind prea scumpe au inceput sa fie inlocuite cu cele tiparite. Tot atunci au aparut si primele timbre postale.
Prima felicitare de Craciun dateaza din 1843, iar cea de aniversare din 1850.
Raspandirea felicitarilor s-a dezvoltat tot mai mult, datorita si motivelor pentru care oamenii isi trimit mesaje unii altora sunt mai diversificate.
Astazi milioane de oameni isi trimit felicitari in toata lumea, atat cu ocazia unro sarbatori, sau evenimente speciale, sau pur si simplu pentru a-si exprima multumirea, dragostea.

Niciun comentariu:

Aplica la acest articol :

Add to Google Reader or HomepageI heart FeedBurnerI heart FeedBurnerI heart FeedBurnerI heart FeedBurner

Cadouri de Mos Craciun

Reclama pe blogul lui Mos Craciun !!!

Orice firma sau persoana fizica interesata de amplasarea unui link sau banner pe blogul lui Mos Craciun, pot sa ne contacteze la e-mail:  personalizarii@yahoo.com .